Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Το Αθλητικό Κέντρο της Αγίας Βαρβάρας Δήμου Πύργου, αποτελεί ένα μοναδικό χώρο, ο οποίος με την σωστή χρήση του μπορεί να προσφέρει πολλά στα παιδιά και στους νέους ανθρώπους της πόλης του Πύργου. 

Όμως σκουπίδια, χόρτα, σπασμένες μπασκέτες, φρεάτια χωρίς καπάκια, ξηλωμένες   περιφράξεις, κατεστραμμένοι προβολείς, σπασμένα μάρμαρα, παραμελημένα  δέντρα, σπασμένα μπουκάλια και βανδαλισμοί το καθιστούν επικίνδυνο, αφιλόξενο και ακατάλληλο για το σκοπό που έχει κατασκευαστεί.
Η εγκατάλειψη είναι το μοναδικό στοιχείο που χαρακτηρίζει το χώρο.
Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΠΥΡΓΟΥ την Κυριακή 5 Ιουνίου 2011 και ώρα 10:00 π.μ. θα προσπαθήσει με τους κατοίκους της περιοχής να οργανώσει μία μεγάλη γιορτή. Μια γιορτή εθελοντών κάθε ηλικίας οι οποίοι θα προσπαθήσουν να καθαρίσουν και να αναδείξουν το Αθλητικό Κέντρο Αγ. Βαρβάρας.
Θα κοπούν τα χόρτα, θα γίνει κλάδεμα των δέντρων, θα τοποθετηθεί νέο ταμπλό στην μπασκέτα, θα γίνει καθαρισμός από τα σκουπίδια.
Κάτω από τους ήχους μουσικής και με διάφορα εδέσματα στην συνέχεια, οι εθελοντές θα δώσουν αξία στην γειτονιά και στην πόλη τους.

Αλλάζουμε τις γειτονιές μας όλοι μαζί
Την  προσπάθεια μας στηρίζουν:
  • Ο Σύλλογος Εμπόρων Βιοτεχνών Επαγγελματιών (Ε.Β.Ε.) Νομού Ηλείας  και το φροντιστήριο ξένων γλωσσών ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΓΚΟΥΤΗ με την οικονομική τους συνδρομή για την αγορά μέρους των απαιτούμενων υλικών.
  • Ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Δήμου Πύργου «ΔΙΟΝΥΣΟΣ» με την προσφορά νερών, αναψυκτικών και εδεσμάτων.
Στην προσπάθεια μας συμμετέχουν:
  • Ο Σύλλογος Σπουδαστών Τ.Ε.Ι. Πύργου
 




Δεν υπάρχουν σχόλια: