Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2011

«ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ – ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ»


Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΠΥΡΓΟΥ προγραμματίζει σε συνεργασία με διάφορους τοπικούς φορείς την υλοποίηση της δράσης  «ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ – ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ».
Σκοπός της είναι να συγκεντρώσει διάφορα είδη (ρουχισμός, υπόδηση, παιχνίδια, βιβλία, κλινοσκεπάσματα, χρηστικά μικροαντικείμενα κλπ) από οικογένειες που δεν τα έχουν ανάγκη και να τα παραχωρήσει σε οικογένειες που θα τα χρησιμοποιήσουν.
Κάποια πράγματα που κάποιοι θεωρούν άχρηστα, κάποιοι άλλοι τα έχουν ανάγκη.
Ένα μικρό και ασήμαντο αντικείμενο μπορεί να ανακουφίσει κάποιους συνανθρώπους μας που στερούνται της δυνατότητος να το αποκτήσουν.
Η προσπάθεια αυτή θα συντονίζεται από εθελοντές, η συγκέντρωση των αντικειμένων θα πραγματοποιηθεί, σε χώρο που θα ανακοινωθεί, και θα αναπτυχθεί η δράση   «ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ – ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ» όπου οι πολίτες του Πύργου θα μπορούν να επιλέγουν, να χαρίζουν, να ανταλλάσουν.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι  δεν θα γίνονται δεκτές προσφορές σε χρήματα και η συγκεκριμένη πρωτοβουλία δεν έχει ως σκοπό να υποκαταστήσει τον ρόλο των εμπορικών καταστημάτων, αλλά να βοηθήσει μεμονωμένα άτομα και οικογένειες της περιοχής που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, ώστε να μπορέσουν  να επιβιώσουν αξιοπρεπώς τον επερχόμενο χειμώνα.
Παρακαλούνται όσοι θεωρούν ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία πρέπει να έχει επιτυχία, να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους. 
Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν σε οποιοδήποτε στάδιο της δράσης παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας στο email e.d.pirgou@gmail.com ή στα τηλέφωνα:
  • 6944.742.124 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
  • 6973.790.359 (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ)
  • 6972.553.551(ΔΙΟΝΥΣΗΣ)
Η προσπάθεια δεν έχει καμία απολύτως σχέση με πολιτικά ή κομματικά συμφέροντα.


Ενημέρωση : ed-pirgou.blogspot.com
                                                                    e-mail : e.d.pirgou@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: