Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

Παρόλο τις κακές καιρικές συνθήκες, ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για μια ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ, το οποίο αποτελεί μια πρωτοβουλία για να αναδειχθούν εναλλακτικοί και φιλικοί  τρόποι μετακίνησης μέσα στην πόλη του Πύργου.
Αποτελεί πραγματικότητα ότι οι περισσότερες πόλεις της Ελλάδας, αντιμετωπίζουν έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα, με απουσία υποδομών για τους ποδηλάτες.
Σε μια εποχή που το περιβάλλον καθημερινά επιβαρύνεται, που η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει την ελληνική οικογένεια, και η καθημερινότητα μας υποβαθμίζεται, το ποδήλατο ενδεχομένως να αποτελεί ένα μικρό διέξοδο.
Η συμμετοχή των φίλων, στην δράση ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε σε αντίστοιχες πρωτοβουλίες που σκοπό θα έχουν να μας ενώσουν και να αναδείξουμε ζητήματα που καθημερινά μας απασχολούν.
Eυχαριστούμε όσους συμμετείχαν, που με την παρουσία τους αγκαλιάσανε την πρωτοβουλία μας, την Δημοτική Αστυνομία, τον ορθοπεδικό Δημόπουλο Νίκο ,τα μέλη του Ποδηλατικού Τριαθλητικού Συλλόγου Πύργου  που με την παρουσία τους διασφάλισαν την ασφάλεια των ποδηλατών, το Μικρό Καφέ για την χορηγία των αναψυκτικών ,και τον Δημήτρη και Στέλιο για το μουσικό ταξίδι που μας χάρισαν.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: