Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΜΑΙΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΡΧΕΙΟ


Ένα από τα καλύτερα σημεία στον Πύργο είναι το Επαρχείο, το καλύτερο μπαλκόνι της πόλης με θέα το Ιόνιο.
Το Επαρχείο αποτελεί σίγουρο προορισμό, τόσο για τους επισκέπτες της πόλης μας όσο και για εμάς τους ίδιους τους κατοίκους.
Αυτό το μπαλκόνι όμως θέλει την βοήθεια μας. Η εικόνα που αντικρίζουμε κάτω από το Επαρχείο δεν είναι ότι το καλύτερο. Το αντίθετο μάλιστα.
Την Κυριακή 27 Μάιου 2012 από το πρωί (ώρα 9:00) η Εθελοντική Δράση Πύργου καλεί εθελοντές, δημότες μαθητές να προχωρήσουμε στον καθαρισμό του οικοπέδου.
Στόχος μας είναι ο καθαρισμός από τα χόρτα, τα μπάζα και τα σκουπίδια ώστε ο συγκεκριμένος χώρος να αποκτήσει μια αξιοπρεπή παρουσία.
Μαζί σας μπορείτε να μην έχετε τίποτα άλλο εκτός από την καλή σας διάθεση, θα μας βοηθήσει όμως εάν φέρεται διάφορα εργαλεία (τσουγκράνες, αξίνες κλπ) που θα είναι κατάλληλα για τον καθαρισμό του οικοπέδου. Χρήσιμο επίσης θα είναι να έχετε και ένα ζευγάρι γάντια για την προστασία σας. Σε κάθε περίπτωση όμως η Εθελοντική Δράση Πύργου θα έχει εργαλεία για να σας τα παραχωρήσει.
Η ομορφιά της πόλης που ζούμε και αγαπάμε είναι στο χέρι μας. Για να την κάνουμε όμως  πιο όμορφη, μας χρειάζεται όλους. Και όταν λέμε όλους εννοούμε … όλους.

Την Κυριακή 27 Μάιου 2012 από τις 9:00 το πρωί
συμμετέχουμε – καθαρίζουμε – ομορφαίνουμε
το χώρο κάτω από το Επαρχείο.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6944.742.124 ή στο blog: ed-pirgou.blogspot.com ή στο e-mail: e.d.pirgou@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: