Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΡΧΕΙΟ




Ελάχιστοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Εθελοντικής Δράσης Πύργου για τον καθαρισμό του οικοπέδου κάτω από το Επαρχείο. Αυτό όμως δεν αποτέλεσε εμπόδιο για την επιτυχημένη ολοκλήρωση της συγκεκριμένης δράσης και ο συγκεκριμένος χώρος δεν θα αποτελεί πλέον το όνειδος της πόλης μας. Απλώς καταγράφεται ως ένα γεγονός που μας απογοήτευσε, αλλά δεν μας λύγισε.

Στο χώρο έγινε κοπή των ξεραμένων χορταριών, μάζεμα κλαριών που φιλοξενούνταν εκεί για χρόνια, σκουπιδιών όπως: μπουκάλια,  παπούτσια, σακούλες, στεφάνια φορέων  από τις διάφορες εκδηλώσεις, ενός καροτσιού, μέρος κορμού φοίνικα που παλιά ήταν στην πλατεία κλπ. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο σκουπιδότοπο που φιλοξενείται στο κέντρο του Πύργου κάποιοι συμπολίτες μας είχαν πετάξει μέσα σε μαύρη σακούλα και ένα σκυλί το οποίο βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνδεσης.
Το μόνο που απομένει είναι τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου να τα παραλάβουν από το σημείο που έχουν συγκεντρωθεί.
Από την Εθελοντική Δράση Πύργου ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους λίγους που ήρθαν και συνέβαλλαν αποφασιστικά στον καθαρισμό του χώρου.
Η ζωή μας δεν αλλάζει με όμορφα λόγια και θεωρίες αλλά με πράξεις. Δυστυχώς μέχρι να το καταλάβουμε όλοι ή …..σχεδόν όλοι, έχουμε μεγάλη διαδρομή ακόμα. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: